Hovenier Joure? Totaaltuin levert alles wat je zoekt!

Een nieuwbouwhuis in Skipsleat of Broek Zuid en nog geen tuin? Of al enige tijd van plan de bestaande tuin eens goed aan te pakken?

Totaaltuin Friesland is dé totaaloplossing voor jou.

Vanuit het mooie Sneek leveren we tuinen door heel Friesland. Ook in Joure leverden wij inmiddels een aantal verschillende projecten op.

Bekijk onze laatste tuinen

Als dé hovenier van Joure en omstreken levert TotaalTuin tuinen door heel Friesland. Raak geïnspireerd door de laatste opgeleverde tuinen in en buiten Joure.

Bekijk tuinen

Welke dienstverlening kunt u verwachten van de hovenier van Joure en omstreken

Een goede hovenier is van alle markten thuis en een echte expert in de tuin.

Voor jou is het vooral belangrijk dat je goed weet wat je van je hovenier en je tuin verwacht.

Wij kunnen een totaaloplossing voor je leveren maar ook losse diensten. Daarom kiezen wij altijd voor een oplossing op maat. Aan de hand van jouw wensen stellen wij een scherpe offerte op.

Wij leveren

Ook zakelijke tuinen doen wij graag!

Door de schaalbare opzet van Totaaltuin werken wij ook regelmatig samen met zakelijke klanten. Zo is o.a. het OSG Sevenwolden in Joure een klant van Totaaltuin Friesland.

Toch nog even persoonlijk contact?

totaaltuin friesland icoon pompebled

Wij staan voor:

– Een gezamenlijk ontwerp en aanlegproces.
– Persoonlijk contact
– (Scherpe) vaste prijs
– Kennis van nieuwste tuintrends

“Totaaltuin luistert goed naar mijn wensen en hield tegelijkertijd rekening met wat er mogelijk was in mijn tuin. Ze hebben zelfs een tuinhuis op maat geleverd. Laat het mooie weer maar komen!”

– Tino Schurer

Een hovenier in Joure? Wat helpen u met..

Geen ontwerp, geen idee? Wij denken mee, leveren een ontwerp én realiseren de tuin. Een echte one-stop-shop met één aanspreekpunt.
“Wij weten wat we willen en zoeken een hovenier?” Ook hiermee helpen wij je verder. We werken vaker samen met derde partijen en vinden het geen probleem om een ontwerp van iemand anders uit te werken.
Heb je problemen met de afwatering of de drainage. We helpen je graag verder. In de loop der jaren hebben we nodige ervaring opgedaan en lossen wij het probleem voor je op. Ook in Joure hebben wij de nodigde drainage aangelegd.
Alleen op zoek naar sierbestrating? Geen steen of patroon is ons te complex. Wij leverden o.a. sierbestrating aan het OSG Sevenwolden.
Schutting, pergola, tuinhuis of overkapping? Wij hebben speciaal een timmerman in dienst die jouw droom overkapping of schutting realiseert. Wij adviseren je met de juiste keuzes qua materiaal en wanneer nodig ook qua ontwerp. Op deze manier hoeft jezelf niet meer naar Jan Sok of de Karwei

Benieuwd wat wij voor jouw tuin in Joure kunnen betekenen?

Van Sneek naar Joure is dit niet omslachtig en onnodig duur?

“Ik kan beter een hovenier uit Joure kiezen”. Het antwoord is kort, maar krachtig. Nee! Kwaliteit staat bij ons voorop en door scherp in te kopen leveren we je gunstige prijzen. Je zult zien dat we in de prijs kwaliteitsverhouding zeer concurrerend zijn!

Onder andere door onze scherpe prijzen timmert Totaaltuin ook hard aan de weg buiten Friesland. Vooral de regio Amsterdam is erg populair.

Bekijk onze tuinen.

Een snel en efficiënt werkproces

Daarnaast plannen we zoveel mogelijk aaneengeschakelde blokken waardoor we heel efficiënt onze Totaaltuinen kunnen opleveren.

Met spoed op zoek naar een tuin? Door onze schaalbare opbouw zijn wij bij het gehele jaar instaat om snel voor je aan de slag te gaan!

Kortom: Hovenier Joure? Informeer eens bij Totaaltuin Friesland.   

Dit vind je misschien ook interessant:

Kennismaken met totaaltuin, de hovenier van Friesland?

Geoffrey komt graag bij je langs om je te vertellen over de mogelijkheden!